Better Bodies

Better Bodies Zundert is jouw ideale partner om aan je gezondheid te werken. De professionele begeleiding in de fitness- en groepsleszaal zorgt voor een verbeterde versie van jezelf. De combinatie krachttraining en een conditionele prikkel staan garant voor een betere fitheid. Door de huidige status van het Corona virus is het belangrijker dan ooit om met een betere fitheid je weerstand op te bouwen.

Ze helpen iedereen om zijn of haar persoonlijke doelen te kunnen halen. Deze kunnen groot en klein zijn, algemeen of specifiek zijn, maar niets is te gek of groot voor ze. Samen met de professionele sportcoaches en lesgevers zorgen ze ervoor dat doelstellingen behaald worden. Per week wordt er 80 uren fitness en een ruime variatie van 60 groepslessen aangeboden. Na afloop van de training is er ruimte voor een sauna bezoek of een heerlijk kopje koffie. Personal Training en voedingsadvies behoren tot de extra mogelijkheden.

Het belang van krachttraining is enorm!

Last of pijn in het dagelijks leven? Bezoek dan de Better Bodies fysiotherapie praktijk! Deze is ook zonder abonnement te bezoeken en ze bieden een oplossing voor algemene klachten. De fysiopraktijk heeft daarbij specialisaties op het gebied van Manuele therapie, Oedeemtherapie, Echografie, Dry Needling en Medical Taping.

Ga vrijblijvend eens langs aan de Hofdreef 38 te Zundert of mail via info@betterbodieszundert.nl. Telefonisch zijn ze tijdens openingstijden te bereiken op 076-5975499.
Neem een kijkje op www.betterbodieszundert.nl voor de uitgebreide informatie.

partner-better-bodies.jpg
Scroll naar top