EVEN VOORSTELLEN

Ad van Broekhoven

Plaats: Zundert
Geboren: 30-05-1959 (Rucphen)
Scholing: Havo
Diverse opleidingen voor het veilig, verantwoord en effectief uitvoeren van fitness- en groepsleswerkzaamheden.
Buteyko specialist
Kinderen: Dochter Britta en zoon Tjeu
Hobby’s: Recreatief wielrennen, Fitness, Fietsvakanties

Lid van Vereniging Buteyko Therapeuten (VBT)                       ( www.buteyko.nl )


RODE DRAAD

Sport, bewegen en gezondheid lopen als een rode draad door mijn leven. Ik heb het ook altijd leuk gevonden, en op de dag van vandaag nog steeds!

Aanvankelijk wilde ik in mijn jeugd wielrenner worden, maar mijn vader dacht daar anders over. Hij zag scenario’s van valpartijen met schade aan lijf en materiaal al voor zich. Voetbal was een goede 2e keuze en dat ging mij goed af. Eerst als voetballer in de spits en later als keeper kwam ik op mijn 18e jaar in aanraking met krachttraining. Alles deed ik om het maximale te doen voor de beste prestaties. Krachttraining werd een grotere hobby dan voetbal, wat resulteerde in een carrière switch naar de fitnessbranche. Sinds 1986 ben ik werkzaam als fitnesscoach, Indoor cycling instructeur en Personal Trainer. Tot het jaar 2000 had ik mijn eigen fitnesscentrum in Zundert. 

background-coverfoto.jpg

VANAF 2000

Vanaf het jaar 2000 neem ik als zelfstandig ondernemer opdrachten aan van diverse fitnessorganisaties, waarvan Better Bodies Zundert de meest recente is. Vele mensen heb ik mogen en kunnen begeleiden naar, een betere conditie en meer uithoudingsvermogen, meer kracht, een verbetering van hun leefstijl en zelfs om van blessures af te komen. Altijd is mijn werkwijze om datgene te doen wat bij de persoon past; wat hij of zij fysiek en mentaal wil en kan. Mijn visie hierin is: ”Je moet het willen en je moet het kunnen. Je moet het kunnen en ook willen. Als kunnen en willen niet met elkaar ‘matchen’ gaat het vroeg of laat een keer fout en hou je het niet vol.”

Begin 2021 heb ik de opleiding tot ‘Buteyko specialist’ afgerond. Naast de vele gezondheids-voordelen die de Buteyko methode kan bieden, kan het ook een goede graadmeter zijn om jouw niveau van sporten te bepalen.

Laat je inspireren door alles wat je tegenkomt op deze website en ik hoor graag of ik iets voor jou kan betekenen.
Ad.

Scroll naar top