HOE KAN IK JOU HELPEN?

De jarenlange ervaring op het gebied van een gezonde actieve leefstijl en fitness coaching, heeft mij één belangrijk detail goed voor ogen laten zien: “Weet wat je kunt en voel wat je kunt”! Een tweede belangrijk aspect is: “wat wil je?” Bij ‘even voorstellen’ heb je kunnen lezen wat mijn visie is:

“Je moet het willen en je moet het kunnen. Je moet het kunnen en ook willen. Als kunnen en willen niet met elkaar ‘matchen’ gaat het vroeg of laat een keer fout, verlies je de motivatie en hou je het niet vol.”

HET DRAAIT OM JOU

Het aanleren en vasthouden aan een gezonde en actieve leefstijl is niet altijd gemakkelijk. Mensen zijn daarnaast soms rare wezens. Te vaak zag en zie ik, dat men zich teveel richt op het resultaat wat anderen behalen, zonder te beseffen dat het voor henzelf meestal alleen maar averechts werkt. Iedere mens is anders, ieder lichaam is anders. Dit betekent nu toch echt dat jij je moet realiseren, dat het om jouw eigen lichaam gaat.

Jij bent jij! Jij bent niet iemand anders! Het is jouw lichaam, jouw wens, jouw doel, jouw wil, jouw motivatie!

background-coverfoto.jpg

JOUW WEG NAAR SUCCES

Met een uitgebreide vragenlijst, gaan we samen de richting aangeven die jij kunt opgaan, die jij kunt volgen. Jouw weg naar succes is die van de weg op jouw niveau! Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Welke stappen zijn hiervoor nodig?

Ik kan jou hierbij helpen en jij bent diegene die jezelf gaat verbeteren.

Je weg naar succes gaat geleidelijk
en zoals jij het wil
Buteyko Zundert | Boks img
Elk resultaat telt
Scroll naar top